2
Evropske lige

Jurgen Klopp UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Liverpool in Belgrade, Serbia on November 5. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

KLOP REKAO PA POREKAO: ‘Drugi klubovi kupuju igrače od 100 miliona, ali ja to radim drugačije’ – Ili ipak ne?

Objavljeno: 12.06.22 u 11:19

Promenio je mišljenje?

Jedan od najboljih trenera današnjice Jirgen Klop, pre nekoliko godina imao je vrlo zanimljivu izjavu o skupocenim transferima:

‘Ako kupite jednog igrača za 100 miliona nečega i on se povreda, sav taj novac je propao. Kada fudbal bude počeo da se vrti samo oko takvih igrača i cifri, ja ću se iz njega povući. Drugi klubovi mogu trošiti puno novca i kupovati najbolje igrače na svetu, ali ja to želim učiniti drugačije. Svako može osvojiti trofej, ali postoji način na koji ja to želim da ostvarim.’

Sada se situacija izgleda ipak malo promenila. Darvin Njunjez bi uskoro trebao da pojača Liverpul za sumu od 100 miliona evropskih novčanica.

0
0

2 Komentara

  1. Svako tko jednom nogometalu dade veću mjesečnu plaću nego liječniku doktoru za godinu dana zaslužuje da visi zajedno sa tim nogometalom, i da ostanu visiti dok im ptice ne oglobaju kosti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Čivek to izjavio pre 5-6 godina, kad ste mogli na prste jedne ruke, da nabrojite igrače, koji su bili plaćeni oko 100 miliona. Danas svaki drugi igrač koji ima dobru sezonu iza sebe, procenjen je na 100 žiliona, od svog kluba! Od njegove izjave, do sad se mnogo promenilo stanje na fudbalskom tržištu. Nunjez, svakako, nije jedan od najboljih igrača sveta, još uvek! Postaće pod Klopovim vođstvom!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter