0
ATP

FOTO: Youtube/Screenshot

KIRJOS JOŠ JEDNOM U CENTRU PAŽNJE: Pravio haos, pa otkrio šokantne detalje – trpeo je rasističke uvrede! (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.22 u 12:18

Sramotne scene u Nemačkoj.

Svi smo već navikli kako na neprimerene izjave, tako i na nedolično ponašanje Nika Kirjosa, a takve scene ponovile su se i na turniru u Štutgartu. Ipak, ovog puta, prema rečima australijskog tenisera nije samo on kriv za njih, što je donekle i istina, jer je i publika prevršila svaku meru.

Kirjos je u polufinalu ovog turnira odmerio snage sa Endijem Marijem, od koga je izgubio sa 2:0 (7:6, 6:2), a prelomni momenti dogodili su se u drugom setu, kada je došlo do kulminacije. Na nešto lošiju i nervozniju igru australijskog tenisera, uticala je publika, koja ga je vređala na rasnoj osnovi.

Kirjos je izgubio živce, slomio je reket, pa mu je oduzet poen, a nakon neprimerenog ponašanja i gem. Po završetku ovog susreta, on je otkrio sve detalje nemilih događaja, rekavši da je svestan da njegovo ponašanje nije uvek najbolje, ali je apostrofirao na uvrede koje je publika izgovarala.

Kada će ovo prestati? Da moram da se nosim sa rasističkim uvredama publike? Shvatam da moje ponašanje nije baš najbolje sve vreme, ali ’mala crna ovco’ i ’umukni i igraj’ – takvi sitni komentari su neprihvatljivi. Kada odgovorim publici, onda me kazne. To nema smisla, rekao je Kirjos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter