0
Fudbal

FOTO: YouTube PRINTSCREEN

‘DOBRA PREDSTAVA – NEMA LIDERA!’ Selektor Crne Gore otvoreno nakon remija!

Objavljeno: 12.06.22 u 09:52

U okviru 3. kola grupne faze UEFA Lige nacija, snage su odmerile selekcije Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Utakmica grupe 3, B divizije, odigrana je u Podgorici i završena bez pobednika, rezultatom 1:1. Nakon meča selektor Crne Gore – Miodrag Radulović rekao je:

‘Još jedna dobra predstava mojih momaka. Taktički disciplinovana, odgovorna igra, borbena utakmica, jak ritam. Nismo se u početku snašli protiv rivala koji je igrao u najjačem sastavu. Znao sam da će biti teško psihološki, jer kad nema Stefana Savića i Stevana Jovetića naših lidera svi bi da nas napadnu. Odlično smo međutim odgovorili, žao mi je što bar jedna lopta Vladimira Jovovića nije ušla u gol, sigurno bi bilo drugačije.’ – rekao je selektor Crne Gore, da bi potom dodao:

FOTO: STARSPORT

‘Smogli smo snage da u drugom delu uz izvanredan ritam i želju, izjednačimo. Napadali smo do kraja, nismo uspeli da preokrenemo, ali moramo biti zadovoljni bodom. Izvukli smo dobar rezultat, tu smo svi u grupi, idemo dalje. Spremamo se za Rumuniju.’

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter