2
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

BOGDANOVIĆ OTVORENO: ‘Srbija igra dobro jer je Tadić kapiten! Nije imao Zvezdu ili Partizan da ga pokvare!’ (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.22 u 22:10

Nekadašnji fudbaler je oduševljen ponašenjem i fudbalskim znanjem Dušana Tadića.

U okviru 4. kola grupne faze B divizije UEFA Lige nacija, fudbaleri Slovenije dočekali su nacionalni tim Srbije. Utakmica na stadionu ‘Stožice‘ u Ljubljani počela je u terminu od 20 časova i 45 minuta, a rezultat je 2:2 u 55. minutu meča.

Orlovi su na poluvremenu vodili 0:2, a onda su domaći uzvratili sa brza dva pogotka nakon velike pauze. Tokom poluvremena, kao specijalni gost u studiju RTS-a, gostovao je bivši srpski fudbaler, Rade Bogdanović. On je kratko i jasno objasnio zbog čega Srbija igra kvalitetno, a samo reči hvale je imao za kapitena Dušana Tadića.

-Zašto Srbija igra dobro? Pa zato što joj je kapiten Dušan Tadić. Interesantno, igrač koji nije igrao ni za Zvezdu, a ni za Partizan. Nije imao priliku da ga oni pokvare, ni Beograd. Vidite i sami kako igra i kako se ponaša, čak nema ni tetovaže – kazao je Bogdanović.

0
0

2 Komentara

  1. Lupas Bogdanovicu,lupas! Desava se to i boljima od nas,takvi smo kakvi smo, tesko se karakterne mane eliminisu. Podcenili smo Slovence,oni dobro znaju da cemo se opustiti i stati,njihova gemanska upornost je jednostavno dovela do izjednacenja. Steta, ali Piksi je morao da ih upozori na to. Nema setnje i sporosti u modernom fudbalu ako hoces da dominiras,moras protiv svakog protivnika dati celog sebe, igrati za osvajanje prostora,imati precizno ddavanje i prijem lopte u trku do automatizma u akcijama.
    Ipak, moj glavni dojam je prelepa igra iz prvog dela. Uveren sam da im svi oprastamo ovaj pad u igri jer nam je puno srce od lepote igre koju su prikazali u prvom delu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nisam skoro pročitao ovako glup komentar! Ha ha.. Tadic ce se oduševiti ovom opservacijom o njemu! E sada šta ce reci svi drugi brojni reprezentativci Srbije iz redova Zvezde i Partizana bilo bi zanimljivo čuti..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter