0
Košarka

Dejan Radonjic ABA Liga, Crvena Zvezda - Mega 1.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘BILI SU BOLJI OD NAS’: Radonjić besan posle poraza od Mege, evo šta mora da se promeni u sledećem meču!

Objavljeno: 12.06.22 u 14:52

Košarkaši Mege savladali su ekipu Crvene zvezde u drugoj utakmici polufinalne serije Košarkaške lige Srbije – 77:70.

Majstorica za plasman u finale u kome se već nalazi ekipa FMP-a igraće se u utorak u hali Aleksandar Nikolić.

Crveno beli su odigralo dobro prvo poluvreme u kome su stekli veliku prednost nakon serije 17-1, a na poluvremenu je bilo 38-26 za crveno bele.

Međutim, u drugom poluvremenu druga slika, vidno umorna ekipa Crvene zvezde nije pogodila praktično ništa u šutu za tri poena, Uskoković je vezao 7 poena, Mega je povela 54:53, a nakon rezultatske klackalice u finišu dobrim epizodama Rudana i Ruženceva Mega je stigla do pobede i majstorice, ključnu trojku ubacio je Cerovina za 73:69.

Čestitke Megi na pobedi i sjajnoj igri. BIli su bolji od nas, igrali su sa većom energijom, ogromnom željom, koja je bila očigledna od samog starta. Nekih par minuta u prvom delu utakmice su izgledala korektno sa naše strane, ostalo je bilo apsolutno ispod svakog nivoa, izgledali smo kao ekipa koja nije došla da igra ovaj meč – rekao je Radonjić na početku konferencije za medije, te dodao:

– Očekujem da odnos bude drugačiji i da kroz to pokažemo i kvalitet i da opravdamo to što smo favoriti – kazao je crnogorski stručnjak.

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bio je Mitrović sa 16 poena i 9 skokova, Dobrić je dodao 15, ali je na stranu Mege pravgnuo odličan učinak Ruženceva (23 poena) i Rudana koji je imao čak 18 skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter