0
Evroliga

Nikola Milutinov Evroliga, Euroleague basketball, kosarka, Crvena Zvezda - CSKA, Beograd, Srbija, Oktobar 22, 2020. 22.10.2020. foto: Djordje Kostic / STARSPORT

VELIKI TRANSFER NA POMOLU: Nikola Milutinov na korak do crveno-belih

Objavljeno: 11.06.22 u 10:55

Srpski košarkaš uskoro bi mogao da promeni klub.

Nikola Milutinov nalazi se na korak od povartka u Olimpijakos, prenosi italijanska ‘Republika’. Uz to, pojavilo se i pisanje ‘Sportanda’, koji iz svojih izvora saznaje da je u trku za potpisom nekadašnjeg igrača Partizana uključen i Virtus iz Bolonje.

Da podsetimo, Milutinov je u Pireju proveo pet godina, da bi pre dve stigao u CSKA u čijem je dresu odigrao samo 16 utakmica u Evroligi i beležio prosečno 7,7 poena, 6,5 skokova i 0,9 asistencija, a omele su ga brojne povrede.

Prilike u grčkoj košarci Milotinovu su i te kako poznate, pošto je bio 2017. bio izabran za igrača koji je najviše napredovao, dva puta je bio uvršten u najbolju petorku šampionata, najpre 2018, pa godinu dana kasnije, a šampion je bio 2016. godine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter