10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOK U HUMSKOJ: Stolica ga ‘precrtao’, prvi odlazak od dolaska novog trenera!

Objavljeno: 11.06.22 u 19:21

Napušta klub!

Doskorašnji vršilac dužnosti prvog trenera PartizanaIgor Duljaj definitivno napušta klub. Nakon što su se ‘crno-beli’ i Stanojević rastali, Igor Duljaj je ostao u klubu kao privremeno rešenje dok ne dođe novi trener. Da se ‘saga’ oko dovođenja trenera odužila, Duljaj bi bio taj koji bi obavio prozivku i započeo pripreme. Ipak, Partizan je brzo reagovao, doveo Iliju Stolicu pa za tim nije bilo potrebe.

Fudbal-Kup Srbije 2020/2021
Partizan v Vozdovac
Igor Duljaj
Beograd, 11.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Stolica ne vidi Duljaja u svom stručnom štabu, pa će mladi stručnjak napustiti Humsku ulicu. Očekuje se da će prvi pomoćnik Stolice biti Goran Sretenović.

Očekivano je bilo da nakon Stanojevićevog odlaska u klubu ostanu Duljaj, Pandurović, Tomić i Filipović, ali do toga nije došlo, jer su se očigledno desile krupne promene, prenosi Telegraf.

0
0

10 Komentara

  1. A zasto je lopovska uprava jos uvek u klubu??? Obraz,cast i postenje su na prvom mestu vuceli,vazuri i ilievu ali steta sto su u partizanu

    0
    0
    Odgovori
  2. Stolica je samo doveo svoj stručni štab. Ništa sporno. Svaki trener to radi, jer mora da ima svoj uigrani tim ljudi, koji znaju njegovu filozofiju rada. Stanoje sada treba da povede Duljaja sa sobom, to je očekivano i logično. Ne pravite bre pompu i razdor tamo gde ga nema.

    0
    0
    Odgovori
  3. Eto jos jedan dokaz koliko ova uprava radi za dobro-bit Partizana, i umesto da ova uprava prvo ponudi Duljaju da preuzme ulogu Stanojevica, oni dovedu tamo nekog Stolicu (g**no) koji ama bas nista ta nije doprineo u Partizanu, dok Duljaj kao igrac je mnogooo dao Partizanu a i srpskom fudbalu, i kao trener, izvuce 1-1 protiv belgijanaca kad je vodio ekipu kad je Stanojevic bio kaznjen,
    UPRAVA NAPOLJE BAGRO LOPOVSKA…

    0
    0
    Odgovori
    • Šta lupaš bre?! Ti nisi partizanivac. Sram te bree bilo!! Duljaj je bio dobar igrač i dobar je momak, ali nije bre vodio nijedan klub. I pričaš o jednoj utakmici, aloo. A Stolici možemo da zahvalimo za titule i 2015 i 2017. To se breee ne zaboravlja! Jedan je bree Stolica! I samo je doveo svoj stručni štab, aloo bree. Puna podrška bree!!!

      0
      0
      Odgovori
  4. Svaki trener dovodi svoj stručni štab. Šta pravite pompu tamo gde je nema? Sretenović je od početka sa Stolicom. Zašto Duljaj nije otišao sa Stanojevićem, to je ono što bih se ja zapitao. Stvarno pišete nebuloze..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter