0
Košarka

Head coach Dejan Radonjic Crvena Zvezda v Anadolu Efes Istanbul -Euroleague 2021/22 Beograd, 08.04.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

RADONJIĆ PRED DUEL SA MEGOM: ‘Manje od 40 sati, moramo da se odmorimo!’

Objavljeno: 11.06.22 u 17:23

Košarkaši Crvene zvezde nakon uspešnog starta polufinala prvenstva Srbije i pobede nad ekipom Mege 114:78, pripremaju se za drugu utakmice polufinalne serije državnog prvenstva koja je na program već u nedelju.

Crveno-beli, kojima će to biti 73. utakmica u sezoni, imaju samo 38 sati da se osveže i pripreme za gostovanje u dvorani Mega Factory gde je domaćin ekipa Mege.

Utakmica se igra od 12 časova, a nakon prvog meča, pred drugi susret trener Dejan Radonjić koji je bio izuzetno zadovoljan predstavom crveno belih u petak uveče, kaže:

„Drugi meč igramo manje od 40 sati od prve utakmice i jasno je da ćemo to vreme pokušati da iskoristimo da se odmorimo i da se pripremimo kako bi odigrali dovoljno dobar meč i došli do pobede“ rekao je trener crveno belih koji su u subotu imali trening u vreme odigravanja utakmice u nedelju.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter