2
Fudbal

FOTO: Starsport

PIKSI OTKRIO, EVO KO NEĆE IGRATI PROTIV SLOVENIJE: Dva bitna izostanka!

Objavljeno: 11.06.22 u 18:21

Bez štoperskog tandema!

Reprezentacija Srbije igra sa Slovenijom duel u okviru Lige nacija.. Meč je na programu u nedelju od 20.45, a utakmica će biti odigrana u Ljubljani. Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi neće moći da računa na dvojicu defanzivaca.

‘Nastasić i Mašović su u autu i neće biti u kombinaciji za tim. Ostali su spremni, ali očigledno da je umor najveći problem. Imali smo posle pobede u Švedskoj malo vremena da se igrači što pre i bolje oporave. Moramo da budemo oprezni, videćemo u kojem su stanju i kako se osećaju dan pred utakmicu. U konačnom određivanju startnih 11 važan faktor biće i stanje fudbalera na fizičkom planu. Imamo vremena za odluku, do utakmice sa Slovenijom.’ – rekao je Piksi.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

2 Komentara

  1. Ako su igraci odbrane umorni nek stavi Erakovica, kuj moj ga uzeo u reprezentaciju, ili sada nema u njega poverenje pa ga uzeo samo da pravi po volji Terzicu, da mu podigne cenu da bi se bolje prodao !!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter