0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

NBA: Nestvarna partija Karija, Voriorsi brejkom izjednačili u finalu protiv Seltiksa (VIDEO)

Objavljeno: 11.06.22 u 08:26

Sjajan meč u ‘TD Gardenu’.

Košarkaši Golden Stejta savladali u Boston sa 107:97 u četvrtoj utakmici i došli do izjednačenja na 2:2 u finalnoj seriji NBA lige.

Ratnici su sjajnom igrom došli do pobede u meču punom neizvesnosti, a predvodio ih je Stef Kari koji je imao 43 postignuta poena uz 10 skokova i 4 asistencije.

Boston je dobro ušao u meč na svom terenu i trojkama Džejsona Tejtuma poveo početkom prve četvrtine sa čak sedam poena prednosti, ali je Kari uspeo da to anulira. Nešto slično viđeno je i tokom drugih 12 minuta, kada Seltiksi prave 7:0 seriju. Ipak, u trećoj deonici su se Ratnici vratili, a sredinom četvrte konačno prelomili meč za izjednačenje u seriji.

Podrška Kariju bio je Klej Tompsom, koji je meč završio sa 18, a Endju Vigins sa 17 postihnutih poena i imali su odličnu podršku Džordana Pula sa 14 poena. Naš internacionalac Nemanja Bjelica je u igri bio 9 minuta i za to vreme imao jedan efikasan skok. Na drugoj strani u Bostonu je Markus Smart završio sa 18 poena, a Derik Vajt sa 16, ali je sve to bilo nedovoljno da se zaustave raspoloženi Ratnici.


(VIDEO:YouTube/FreeDawkins)

Peta utakmica finala NBA lige igraće se u San Francisku.

 

 

 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter