0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NANT SPREMA ‘BOMBU’: Poljski golgeter na pragu prelaska u novi klub! (FOTO)

Objavljeno: 11.06.22 u 20:59

Valdemar Kita radi na dovođenju ozbiljnog pojačanja!

Prvi čovek Nanta, Valdemar Kita, potvrdio je medijima informaciju koja će obradovati navijače njegovog kluba. Nant je ozbiljno zainteresovan za dovođenje reprezentativca Poljske i napadača Olimpik Marseja, Arkadijuša Milika.

Detalji pregovora još uvek nisu poznati, ali sigurno je da Milik neće za malu sumu novca napustiti slavni ‘Velodrom‘. Poljak je u Marsej stigao iz redova Napolija, za transfer u vrednosti od 12 miliona evra.

FOTO: STARSPORT

Nant je sezonu završio kao devetoplasirana ekipa u Ligi 1, a nema sumnje da bi dolazak igrača poput Milika bio jasan znak da klub želi iskorak na tabeli i borbu za plasman na evropsku scenu.

Arkadijuš je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Gornik, Bajer Leverkuzen, Augsburg, Ajaks, Napoli i Marsej. Najbolje partije pružao je u dresu Ajaksa, tokom sezone 2015/16, kada je postigao 23 pogotka i osam asistencija. Za nacionalni tim Poljske Milik je odigrao 69 mečeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter