0
ATP

FOTO: STARSPORT

FEDERER: ‘Pre spavanja sam malo gledao četvrtfinale Nadal-Đoković!’

Objavljeno: 11.06.22 u 21:20

Švajcarac je oduševljen Rafinim rekordom!

Španski teniser, Rafael Nadal, nedavno je osvojio 14. Rolan Garos, a ukupno 22. grend slem titulu u karijeri. Takav uspeh oduševio je njegovog velikog rivala, legendarnog Švajcarca, Rodžera Federera. Nekadašnji prvi reket sveta uskoro puni 41 godinu, a ponovo planira da se vrati na teren.

Rodžer je čestitao Nadalu na velikom uspehu, a otkrio je da mu je četvrtfinalni susret između Nadala i Đokovića držao šažnju malo pre spavanja.

-Nisam gledao finale, ali jesam malo gledao četvrtfinale (protiv Đokovića) pre nego što sam otišao da spavam. Generalno, neverovatno je to što je Rafa postigao. Rekord Pita Samprasa, koji sam ja oborio, bio je 14 grend slem titula, a sada je Rafa osvojio 14 puta Rolan Garos. Bio sam srećan zbog njega i skidam mu kapu. Posle desetog-jedanaestog puta sam već mislio: ’Ovo je nemoguće’. Nastavlja da pomera granice, gigantski uspeh – kazao je Rodžer Federer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter