0
Evropske lige

Players of Serbia team celebrate victory against Portugal Dusan Tadic Uros Racic Milos Veljkovic Nemanja Gudelj Nikola Milenkovic Marko grujic Head coach Dragan Stojkovic Dusan Vlahovic Dusan Tadic Aleksandar Mitrovic Mihailo Ristic Sasa Lukic goalkeeper Marko Dmitrovic Stefan Mitrovic Uros Spajic Ljubinko Drulovic Sergej Milinkovic-Savic Portugalija v Srbija - 2022 FIFA World Cup Qualifier Lisabon, 14.11.2021. foto: Starsport.rs ©

BITAN DAN ZA NJEGA: Srpski štoper odlučio svoju budućnost i stavio paraf na novi ugovor!

Objavljeno: 11.06.22 u 16:51

Veljković ostaje u Bundesligi!

Srpski internacionalac i redovni reprezentativac Miloš Veljković danas je produžio ugovor sa ekipom Verdera iz Bremena.

‘Posle povratka u Bundesligu, bilo mi je jasno da će Bremen biti moj prvi izbor. Želim da učinim sve što mogu da pomognem da ostvarimo ciljeve u novoj sezoni. Da bih to uradio, želim da preuzmem još veću odgovornost na terenu i u svlačionici.’ – rekao je Miloš!

Ove sezone je u Bundesligi odigrao 26 utakmica i za to vreme zabeležio po jedan gol i jednu asistenciju. Član je Verdera od februara 2016. godine, kada je došao iz Totenhema.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter