1
Košarka

Nikola Ivanovic Crvena Zvezda - Partizan ABA liga finale May, 27. 2022. Belgrade Serbia. 27.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA BEZ MILOSTI, IVANOVIĆ SIPA SA SVIH STRANA! Mega ne može bez trojice najboljih!

Objavljeno: 10.06.22 u 20:46

Počela je Košarkaška liga Srbije!

U okviru polufinala KLS-a snage su odmerile ekipe Crvene zvezde i Mege. Veliki favorit naravno uoči ovog susreta bio je aktuelni prvak Jadrana, što je kroz prve dve četvrtine uspeo da opravda sjajnom igrom. U redovima Crvene zvezde nije bilo Nejta Voltersa koji je juče napustio tim, dok se kod Mege nisu našli Jović, Matković i Kazalon, koji su trenutno u Americi i vredno rade kako bi se nametnuli i zaradili da budu izabrani na NBA draftu.

Rezultat na poluvremenu prvog meča polufinala ABA lige bio je 58:39 u korist Crvene zvezde. Podsećamo da bolji iz ove serije ide na megdan FMP-u koji se bez borbe plasirao u finale, jer je Partizan odustao od takmičenja.

Crnogorski plejmejker Nikola Ivanović blistao je tokom prvog dela igre, jer je za manje od 13 minuta na parketu upisao 21 poena, šutirajući trojke 6 od 8.

U redovima Mege se istakao Rudan sa devet poena, dok je Cerovina upisao osam.

0
0

1 Komentara

  1. Crvena z i fmp su isti klub, a MEGA NIKAD nije pobedila cz. O čemu se tu radi, kako to može da se nazove prvenstvom Srbije ? Skupo nas koštaju dugogodišnji, besplatni časovi ljubavi. Ipak nam ih oni naplacuju

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter