0
Odbojka

FOTO: OSS

VIŠE NEGO BITNA POBEDA ZA SRBIJU: Rapsodija u zadnjem setu za novu pobedu!

Objavljeno: 10.06.22 u 19:54

Muška seniorska reprezentacija Srbije ostvarila je drugu pobedu u Ligi nacija.

Srbija je večeras u Otavi, u utakmici B grupe I sedmice IV Lige nacija 2022. savladala Argentinu sa 3:2, po setovima 25:16, 25:18, 17:25, 12:25 i 15:6, posle 100 minuta igre.

FOTO: OSS

Nije Srbija prošle noći uspela da savlada Francusku, akutelnog olimpijskog šampiona, ali jeste danas Argentinu, bronzanu sa poslednji OI u Tokiju. Izabranici Igora Kolakovića su odigrali fanatastična prva dva seta i poveli sa 2:0, ali je potom došlo do pada energije i dekocentracije, što su Argentinci iskoristili i izjednačili.

FOTO: OSS

U odlučujućem, petom setu na terenu je bio samo jedan tim – Srbija. Posle 3:2, na servis Mašulovića, ali uz maksimalnu podršku preostalih 5 igrača, ali i kompletne klupe, Srbija je serijom 9:0 nadigrala Argentinu kada je bilo najpotrebnije. Ostvarena je druga pobeda, koja će sigurno biti stimulans za podmlađenu selekciju Srbije za nove trijumfe.

Seniori Srbije će četvrti meč u Otavi odigrati protiv Nemačke sutra (subota, 11. jun) od 19.00 časova.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter