2
Košarka

Kevin Punter Partizan v Krka Novo Mesto-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 23.10.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

TO GA JE BAŠ RAZBESNELO: Pojavila se informacija da Panter napušta Beograd, a onda se oglasio košarkaš i stavio tačku na ovu priču!

Objavljeno: 10.06.22 u 12:52

Oglasio se Panter povodom navoda da napušta Beograd.

Navijači Partizana uplašili su se kada se u medijima pojavila vest da bi najbolji košarkaš crno-belih Kevin Panter mogao da spakuje kofere i napusti prestonocu Srbije.

Juče je KK Partizan doneo odluku da ne učestvuje u KLS, a pojavile su se informacije da je Kevin Panter rešio da napusti našu zemlju, te su se mnogi zabrinuli da je to znak da odlazi iz Partizana.

Ipak, Panter se oglasio putem Tvitera i obavestio javnost da je u pitanju jedna dezinformacija.

– I dalje sam u Beogradu, jer ljudi vole da pričaju o stvarima koje ne znaju – napisao je Panter.


Podsetimo, ugovori sa klubom uskoro ističu Nemanji Dangubiću, Matijasu Lesoru, Radetu Zagorcu i Dalasu Muru, i prvi igrač koji bi mogao da napusti crno-bele upravo je Dalas Mur, a više o tome pročitajte OVDE.

0
0

2 Komentara

  1. NAJNOVIJA VEST: (kao veciti podsetnik na dimNEE bom*be u finalnoy seriyi gde su yu dini miljenici ‘odneli’ poBEDU zbog ooodlicnog im snalazenja u blatoo….) IZLAZI aLboom s’slichicama sa ExTranDZ*ama iz zVEZ***DE, direkkkt iz fabric. kruqa umesto LIMen*kkki…ovo vec postaye opasssno..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter