1
Evrobasket 2022

(190914) -- BEIJING, Sept. 14, 2019 (Xinhua) -- Bogdan Bogdanovic of Serbia reacts after the Classification Games 5-6 between the Czech Republic and Serbia at the 2019 FIBA World Cup in Beijing, capital of China, Sept. 14, 2019. (Xinhua/Ju Huanzong)

SKORO PA SIGURNO: Bogdanović propušta Eurobasket!

Objavljeno: 10.06.22 u 16:08

Bogdan Bogdanović neće igrati na Evropskom prvenstvu!

U razgovoru sa sa doktorom našseg tima, ovo se moglo protumačiti izmedju redova. On je objasnio da oporavak od operacije, nastale usled povrede koju je zadobio „Lider Horde“ traje tri meseca. To znači da ni pod kojim usovima on neće biti spreman za Eurobasket.

Naš reprezentativac je pre dve-tri nedelje operisao skakačko, desno koleno, a oporavak traži vreme, ne baš kratko, minimum tri meseca. Skoro svakodnevno se čujemo, zahvat je protekao u najboljem redu, na jednoj klinici u Kaliforniji. On ostaje još mesec dana u Americi, a onda bi trebalo da dođe u Srbiju, Beograd“, rekao je lekar nacionalnog tima prof dr Dragan Radovanović za „Sport Klub“.

U toku sledeće sedmice selektro Pešić bi trebalo da objavi spisak igrača za mečeve kvalifikacija, očekivano na njemu se neće naći igrači iz najjače lge sveta.

– Nemam potrebe da žurim, posebno što još nije spuštena zavesa na završnice košarkaških prvenstava u Evropi. Krajnji rok je 20. jun, a može da se desi da spisak reprezentativnih kandidata za kvalifikacioni prozor FIBA i Evropsko prvenstvo objavim i sredinom sledeće nedelje. Već je plasirana šira, a ovo bi bila uža lista. Ono što je poznato je da u predstojećoj seniorskoj akciji neće biti NBA igrača – jasan je Pešić.

0
0

1 Komentara

  1. …pa nema ni veze, taman kada se KKP ‘vrati’ u PRVU LIGU i Bogdan ce zaigrati za repku..?!! .!. XXAAXXAA .!.
    PS..kao i svaki PRAVI Grobar daje podrsku voljenom kk..!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter