0
Evropske lige

(190915) -- FLORENCE, Sept. 15, 2019 (Xinhua) -- Fiorentina's Nikola Milenkovic (R) vies with FC Juventus' Gonzalo Higuain during the Serie A soccer match between Fiorentina and Juventus in Florence, Italy, Sept. 14, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

POSLEDNJA ŠANSA DA ‘LJUBIČASTI’ ZARADE: Milenković pred novim angažmanom, ovaj italijanski velikan želi da dovede Srbina!

Objavljeno: 10.06.22 u 09:24

Srbin na korak od novog kluba.

Srbin je dobrim igrama uspeo da se nametne i skrene pažnju velikanima, koji bi mogli da iskoriste činjenicu da na kraju ove sezone, on ulazi u poslednju godinu ugovora, kada će Fiorentina, ako ga ne nagovori da isti produži, morati da prihvati neku ponudu ukoliko želi da zaradi od njegovog odlaska.

U ovom momentu najozbiljniji tim u želji da ga angažuje je Inter koji će morati da izdvoji najmanje 15 miliona evra, pišu italijanski mediji.

S obzirom da srpskom reprezentativcu ugovor sa ‘ljubičastima’ isitiče naredne godine, ovo je poslednja prilika da klub iz Firence nešto zaradi.

Podsetimo, Milenković je u Fiorentinu došao 2017. godine iz Partizana, i to za pet i po miliona evra. Do sada, u Seriji A je odigrao 155 utakmica i 12 puta se upisao u strelce.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter