15
Evroliga

Ostoja Mijailovic Kosarkaski klub Partizan proslava 30. godina evropske titule i donatorska vecera 14.4.2022. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OVO JE PRAVA ISTINA O PARTIZANU I EVROLIGI: Grčki novinar otkrio sve – evo šta je uradio Ostoja Mijailović!

Objavljeno: 10.06.22 u 21:11

Sve vodi ka jednom ishodu.

Još uvek zvanično, nisu poznati svi učesnici naredne sezone Evrolige, najjačeg košarkaškog takmičenja u Evropi. Domaći mediji, pre nekoliko dana preneli su da će Partizan sigurno dobiti vajld kartu za jedno od preostalih mesta, ali, poznati grčki novinar Vaios Tsoutsakis otkrio je drugu stranu priče.

Prema njegovim navodima, predsednik crno-belih Ostoja Mijailović, podneo je zahtev za učešće u Evroligi. Taj zahtev otišao je na adresu akcionara takmičenja, a ne Đordiju Bertomeuu, koji je sada već bivši predsednik te lige.

navijaci grobari jug Partizan – Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 3.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Takođe, Tsoutsakis je u svom tekstu stavio akcenat na velike promene koje će se dogoditi u Evroligi. O učešću Partizana, odlučivaće se na nivou timova, a ne samo od strane predsednika, kao što je to do sada bio slučaj.

Podsećamo, Partizan je podigao pravu buru u domaćoj košarci odlukom da ne igra završnicu KLS, a kako će se to odraziti na status kluba videćemo uskoro.

0
0

15 Komentara

  1. …idemo punterrrsi, AKCIJA, samo jos danas KUCNO „BELJENJE ZUBA“, cena prAVa sitnica, takoreci za Vass za Dz.. .!. XXAAXXAA.!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Poredjenje Partizana i onog sto se danas naziva zvezda ne stoji. Partizan ima najbolju publiku u Evropi i cjelokupna atmosfera oko kluba je jedinstvena, samim tim je Partizan i evropski brend u kosarci. Na drugoj strani imamo tim koji tavori u toj EL, nesto slicno kao Spartak iz Subotice u linglong, plus nema publiku da ga podrzi. Partizan vjerovatno nece igrati, ali mislim da je to velika greska EL.

    0
    0
    Odgovori
  3. Partizan treba da bude isključen iz ABA lige i naše lige. Što se tiče Evrolige zašto bi Partizan bio primljen i dobio specijalnu pozivnicu. Zadnjih deset godina nije imao nikakav niti značajan uspeh. I sada nema tim za Evropu. Dokazala je to prosečna Bursa u Beogradu. Pokazala Olimpija u obe utakmice u ABA ligi, kada se Partizan nije video. Sramota je to za jedan Partizan. Dok je bio Dule Vujošević, svaka čast i kapa gore. A taj Ostoja samo se bavi mutnim radnjama.

    0
    0
    Odgovori
    • Partizan treba da igra evroligu jer je bio prvak Evrope, igao vise puta f-4 i za razliku od nekih ima dugu istoriju i grb nije menjao.I pored svih pokusaja da ga uniste oni kompeksasi, opstao je i bice nikad jaci.

      0
      0
      Odgovori
    • Tim koji je bankrotirao pa nekim cudom se spojio sa zeleznikom i odjednom vaskrsnuo, dobri i po malo posteni Covic, pre dve sezone Partizan prvi u aba ligi koja je prekinuta zbog korone i Zvezda opet igra Evrolugu hahah, kaze se kapa dole kad se klanjas i divis necijim uspesima, a ti zutokljunac „Dole“

      0
      0
      Odgovori
    • Na osnovu cega se moze iskljuciti iz ABA lige?!
      Partizan u Evroligi istina,nije nista uradio u proteklih 10 godina za razliku od vas koji niste nikad nista uradili za svojih 77 godina!!!
      Dozovi se pameti,ne lupetaj gluposti…

      0
      0
      Odgovori
    • Taj Partizan je postigao 120 koševa.
      Toliko vas nije napunio niko iz EL
      Doduše u slobodnim bacanjima je bilo 41:15 za vas da nije dali bi vam 150 koševa.
      Vi mutanti pričate o sportu u kome vas zastupa Čovićev privatni klub.

      0
      0
      Odgovori
  4. Jbg. marLi, za EL smo kratki s’parama, k’o pUntersi s’ka rama…samo, MI cemo nekako doci do para, a oni i dalje veruyu u ‘Maqiyu za rast..Qrccca….??!!!!’ .!. XXAAXXAA .!.
    P.S. sVAkom je svoy ‘problem’..NAJVECIIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter