0
Košarka

Players of Mega celebrate victory Dayshon Scoochie Smith Nikola Jovic Mladen Vujic Borisa Simanic Partizan v Mega-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 20.01.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NOVI NIKOLA U DENVEROVOM DRESU: Da li će Jokić dobiti ultra talentovanog saigrača iz Srbije – evo šta kažu prognoze?! (VIDEO)

Objavljeno: 10.06.22 u 22:19

Ipak, ne zavisi sve od njih.

Kako se završnica NBA lige bliži kraju, pripreme za NBA draft uveliko teku, a solidnu poziciju u prvoj rundi, može da zauzme i jedan srpski košarkaš. Naime, u pitanju je Nikola Jović, doskorašnji član Mege, rođen 2003. godine.

On trenutno boravi u Americi, gde obavlja treninge sa raznim NBA timovima, koji će svakako u razmatranje uzeti angažovanje mladog Jovića. Jedan od njih su Denver Nagetsi, koji na ovom draftu imaju pravo na 21. pik. Poznati portal Jurohups je na svom Tviter nalogu objavio snimak sa pomenutog treninga.

Ono što Nagetsima ide u korsit, jesu razna predviđanja drafta, koja Nikolu stavljaju na 20. poziciju u prvoj rundi. To mesto pripada San Antonio Sparsima, ali na draftu je dovoljno da se dogodi jedno odstupanje, pa da se predviđanja baš i ne obistine.

Tako se ekipa u kojoj nastupa MVP NBA lige i srpski reprezentativac Nikola Jokić, nada da će Jović ostati slobodan do 21. mesta, pa bi u tom slučaju, on verovatno bio njihov prvi izbor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter