0
Domaći fudbal

Fudbal Linglong Super League Season 2020-2021 FK Novi Pazar vs FK Macva Sabac Petar Gigic (R) celebrates after scoring a goal Novi Pazar City Stadium 27.02.2021. foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©

NE ZAUSTAVLJAJU SE: Novi Pazar aktivirao još jednu ‘transfer bombu’, stigao je bivši golman Partizana!

Objavljeno: 10.06.22 u 08:53

Pazarci doveli još jedno veliko pojačanje.

Tokom letnjeg prelaznog roka u Novom Pazaru se radi punom parom, te klub želi da se što bolje pojača za narednu sezonu.

Sinoć su Pazarci angažovali još jedno strašno pojačanje, a u pitanju je bivši golman Partizana Filip Kljajić, saopštio je klub na društvenim mrežema.

– Filip Kljajić (31, 197) novi je golman fudbalskog kluba Novi Pazar. Ovaj iskusni čuvar mreže počeo je karijeru u Hajduku iz Kule a najbolje partije pružao je u Partizanu sa kojim je kao standardni golman osvojio duplu krunu 2017.godine. Poslednji klub za koji je nastupao je japanska Omiya. Pazar je njegovim angažmanom rešio veoma bitno pitanje golmana za sledeću sezonu – napisali su Pazarci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Novi Pazar (@fknovipazar_official)


Ovo nije prvi transfer Novog Pazara u ovom prelaznom roku, pošto su u klub već stigli ofanzivni vezista Čukaričkog Mitar Ergelaš koji će igrati na pozajmici u Novom Pazaru do kraja sezone, i Zoran Danoski koji je branio boje Mladosti iz Lučana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter