1
ATP

(191115) -- LONDON, Nov. 15, 2019 (Xinhua) -- Roger Federer of Switzerland celebrates after winning the singles group match against Novak Djokovic of Serbia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 14, 2019. (Xinhua/Han Yan)

MA KAKVA PENZIJA, TO NE DOLAZI U OBZIR: Federer se vraća jači nego ikad, evo na kom turniru će igrati!

Objavljeno: 10.06.22 u 10:51

Želi još da igra.

Iako ima 40 godina, Rodžer Federer ne razmišlja o penziji, već naprotiv, spreman je za nove izazove i želi svima da pomrsi konce. Taman kada su se mnogi ponadali da se proslavljeni Švajcarac neće više vraćati na teren, on ih je demantovao.

Poslednji turnir na kom je Federer nastupao bio je Vimbldon prošle godine, i tada je u četvrtfinalu zaustavljen od Roberta Hurkača.

Posle toga je imao operaciju kolena, oporavak još traje, ali kako kaže sprema se za povratak na teren.

– Znao sam da je oporavak od operacije kolena dug proces. Operacija je bila neophodna. Nisam mogao da igram posle Vimbldona. Nadam se da ću biti spreman da se vratim na Lejver kupu u septembru – rekao je Federer.

Jasno je da će Federer igrati samo na velikim turnirima.

– Neću igrati na 20 turnira godišnje, program će biti redukovan. Znam da bi moja deca volela da idemo na neka mesta u svetu, poput Majamija ili Londona – dodao je Švajcarac.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter