0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

JESTE LI SPREMNI ZA SPEKTAKL: Gledaćemo El Klasiko u Las Vegasu i to na stadionu NFL tima!

Objavljeno: 10.06.22 u 23:34

Navijači će uživati.

Jedan od najvećih derbija na svetu između Barselone i Reala iz Madrida, gledaćemo i u Las Vegasu i to 23. jula. Naime, ove dve ekipe dogovorile su prijateljski susret na stadionu Alidžent, koji inače pripada NFL ekipi Las Vegas Rejdersa.

Podsećamo, ovo nije prvi put da se ovaj susret igra van granica Španije, pošto su Real i Barselona pre 5 godina u okviru Internacionalnog kupa šampiona snage odmerili u Majamiju. Sada će još jednom američki ljubitelji fudbala još jednom imati priliku da uživaju u svojevrsnom spektaklu.

Svi znamo koliko je svaki meč između ova dva tima bitan, čak ni ako, kao sada, nema takmičarski značaj. Zamislite samo da Crvena zvezda i Partizan igraju prijateljski susret, sigurni smo da tu ne bi bilo opuštanja.

Real je ove sezone pored Lige šampiona uspeo da osvoji i LA ligu, što će fudbalerima Barselone sigurno predstavljati još jedan dodatan motiv da se dokažu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter