0
Fudbal

Bratislav Zivkovic Serbia’s Luka Jovic Serbia coach Dragan Stojkovic during the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification football match between Serbia and Portugal, at the Rajko Mitic Stadium, in Belgrade, Serbia on March 27, 2021. 27.3.2021. Mart 27. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

‘ILI ĆE KARLO MENE DA ZOVE, ILI ĆU JA NJEGA’: Ovo je hit – Piksi ima jaku poruku za Anćelotija, a tiče se Jovića! (VIDEO)

Objavljeno: 10.06.22 u 12:22

Reprezentacija Srbije ostvarila je i drugu pobedu u ovom ciklusu Lige nacija pošto je na Frends Areni u Stokholmu savladala Švedsku sa 1:0.

Gol odluke postigao je Luka Jović u samom finišu prvog poluvremena, kada se veoma lepo snašao u kaznenom prostoru domaćeg tima posle kornera Tadića i asistencije Pavlovića.

Nakon meča, selektor ‘Orlova’ Dragan Stojković Piksi imao je jednu poruku za svog velikog prijatelja, Karla Anćelotija.

Ili će Karlo mene da zove ili ću ja njega. Videćemo… Verujem u Luku, drago mi je zbog njega. On je gol igrač, poseduje neverovatne kvalitete. Moraš da ga probudiš i pronađeš mesto, nešto mu je potrebno da bi „eksplodirao“ – rekao je Stojković u kameru Fudbalskog saveza Srbije.

Napadač Reala iz Madrida iskoristio je talas samopouzdanja posle pogotka koji je postigao protiv Slovenije i sigurno je da će i u nastavku ovog takmičenja biti veliki adut selektora Stojkovića.

– Drago mi je što je ponovo dao gol i što je doneo važnu pobedu. Jako bitno je i zbog njegovog sampouzdanja – dodao je Piksi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter