1
Domaći fudbal

Radovan Pankov Milan Rodic goalkeeper Milan Borjan Marko Gobeljic Katarina Grujic Snezana Borjan Mirjana Trnic Isidora Boskovic Zvezda - Partizan kup Srbije finale May, 26. 2022. Belgrade Serbia. 26.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DELIJE IZNENAĐENE, DVA NOVA POTPISA U ZVEZDI: Defanzivci stavili ‘paraf’ na ugovore!

Objavljeno: 10.06.22 u 20:09

Ostaju na ‘Marakani’!

Ekipa Crvene zvezde trenutno se nalazi u fazi reforme, određeni igrači moraju da napuste tim, dok će neki drugi pristići. Među onima koji su viđeni da odlaze sa stadiona ‘Rajko Mitić’ bili su defanzivci Radovan Pankov i Marko Gobeljić, međutim situacija se promenila.

Prema poslednjim informacijama koje stižu iz ‘Ljutice Bogdana’, očekuje se da oba igrača uskoro potpišu novi višegodišnji ugovor sa klubom. Gobeljić je u velikoj meri dobio novu priliku, jer je produženje saradnje za sada odbio Gajić, pa kako ne bi ostali deficitarni na toj poziciji, Marku je ponuđeno produženje saradnje.

U dosadašnjem delu prelaznog roka, u Crvenu zvezdu su pristigli Vuk Bogdanović i Kangva.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter