0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA GOSTUJE U RUSIJI: Crveno-beli u julu protiv Zenita!

Objavljeno: 09.06.22 u 19:16

Nastavlja se saradnja dva kluba!

-Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće 3. jula u Rusiji, odnosno u Sočiju, gde će odigrati prijateljski susret sa našim ruskim prijateljima fudbalskim klubom Zenit iz Sankt Peterburga.

Prijateljski susret biće odigran 3. jula na stadionu Sočija u istoimenom gradu, a ovim će se saradnja našeg kluba sa ruskim prijateljima podići na jedan viši nivo. Crvena zvezda i Zenit sarađuju dugi niz godina, a prisetimo se i 2015. godine, kada su omladinci Zenita bili gosti našeg kluba u Beogradu.

I tada je odigran prijateljski meč, koji je završen sa po jednim pogotkom na obe strane, rezultatom 1:1. Takođe, crveno-bela Omladinska škola već dugi niz godina uspešno sarađuje sa Akademijom Zenita, što je još jedna potvrda srpsko-ruskog prijateljstva. Tome je veliki doprinos dala i kompanija „Gazprom„, koja je generalni sponzor Crvene zvezde, ali i ruskog kluba. Verujemo da će predstojeća utakmica dodatno ojačati saradnju našeg kluba i Zenita, a nema sumnje da će sve proteći u krajnje prijateljskom ambijentu – navodi se na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter