0
Fudbal

FOTO: Instagram screenshot

SRBIJA ‘KUBURI’ SA BEKOVIMA, A NAJVEĆEG TALENTA JOJ ODVODI MAĐARSKA: ‘Klinac’ iz Vrbasa sutra debituje za A reprezentaciju naših komšija!

Objavljeno: 09.06.22 u 20:50

Velika šteta!

Momak iz Vrbasa ‘zaludeo’ je ovdašnju javnost kada je prešao iz mađarskog Đera u redove Milana. Miloš Kerkez je tokom boravka u Italiji trenirao sa prvim timom konstantno, ali je nastupao isključivo u Primaveri, gde se ‘kalio’. Nije se dugo zadržao na San Siru, jer je AZ Alkmar odlučio da ‘iskešira’ dva miliona i dovede ga u svoje redove.

Kako je Miloš levi bek po prirodi, imao je ozbiljnu konkurenciju, jer je kapiten AZ-a i najbolji igrač Vijndal, upravo zauzimao tu poziciju. Očekuje se da Miloš od leta postane standardan prvotimac.

Poseduje državljanstvo Srbije i Mađarske, a naše komšije sa severa su bile ‘uverljivije’ i ubedile ga da obuče njihov dres. On će sutra debitovati u dresu A reprezentacije Mađarske, za čije je mlađe selekcije igrao.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter