5
Košarka

FOTO: STARSPORT

SPREMA SE ŽESTOKA KAZNA ZA CRNO-BELE: Partizan se seli u treću ligu!?

Objavljeno: 09.06.22 u 17:49

Klub će morati finansijski da nadoknadi sve troškove kao da je igrao takmičenje do kraja.

KK Partizan NIS je završio sezonu 2021/22 i neće se takmičiti u plej-ofu domaće Superlige. Ovakvu odluku, klub je doneo nakon svih dešavanja tokom finalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige. Kompletno saopštenje crno-belih možete pročitati OVDE.

Prema pravilima takmičenja, protiv kluba će biti pokrenut disciplinski postupak. Kazne su rigorozne, te je moguće da će Partizan naredne sezone nastupati u 3. po rangu takmičenju. Videćemo kako će se situacija dalje razvijati.

-Klub koji istupi, odnosno odustane od već započetog takmičenja (posle žrebanja takmičarskih brojeva za sezonu) ili bude isključen iz takmičenja tokom sezone (pre završetka takmičenja) u sladu sa ovim Pravilnikom i propozicijama takmičenjau sledećoj takmičarskoj sezoni može učestvovati u dva stepena nižem takmičenju od onog iz kog je istupio, odnosno isključen – navodi se u Pravilniku za elitno takmičenje. 

0
0

5 Komentara

  1. Sve sto moze da se plati nije skupo. Nista se nece izgubiti. Igranje u Evropi je tu, ABA liga nema gde, i ona je tu. Ugovori najboljih igraca su na 3 godine i uz jos par stranih dobrih pojacanja bice to to. I sada je sa ovom ekipom koja je napravljena ove godine doslo do jedne lopte koja je sve odlucila.

    0
    0
    Odgovori
    • Boki, tebra moy, ovde je rec o ‘neefikasnoy uprAVi'(citaj-postAVljenoy) koja nije u stanju da ‘ucutka’ (obuzda) Grobare da ne skan*dirayu yu di…?!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Sledbenicima, tj. poklonicima Dr. Paul Jozef-a MASKKKE su konacno spale, ali za gace..sledece 2 nedelje su kljucne…?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter