5
Košarka

FOTO: Starsport

PREDSEDNIK KLS-A GRMI: ‘Naneta je ogromna šteta Srbiji – Potvrdili su pre početka sezone!’

Objavljeno: 09.06.22 u 20:20

Vest koja je mnoge šokirala!

Partizan je odlučio da neće igrati KLS ove sezone, što je iznenadilo apsolutno čitavu košarkašku javnost u Srbiji. Tim povodom je za ‘Sportal’ govorio predsednik KLS-a Aleksandar Grujin.

‘Iskreno, veoma smo iznenađeni ovakvom odlukom Partizana. Ne postoji aposlutno ni jedan jedini razlog za tako nešto. Ovime je nanesena ogromna, izuzetna šteta srpskoj košarci, ligi ali i državi Srbiji, koja puno ulaže u naš sport.’ – rekao je Grujin i potom dodao:

‘Što se nas tiče, o ovome će se izjasniti predsedništvo i članovi lige. Svi akti će biti primenjeni i neće biti nikakvog aboliranja i gledanja kroz prste, jer ovo je velika sramota.’

Kako je i sam Grujin rekao, pritisci su počeli onog trenutka kada je Partizan poražen od Burse.

‘Usledili su napadi na nas zbog propozicija koje su iste godinama (da je rangiranje povezano sa plasmanom u regularnom delu ABA lige), koje su potvrđene pre početka sezone i nedavno na sastanku u aprilu. Mi smo naravno otvoreni za sve predloge Partizana, ali tražiti fajnal-for umesto plej-ofa dva meseca pre početka je potpuno van svake logike i procedure. Dakle, nije problem da se nešto predloži, ali ovde je sporan tajming!’

0
0

5 Komentara

  1. Pa prepošteni Grujin i njemu slični satrapi zaboraviše da je upravo Partizan bio prvi u Aba ligi ali smisliše stos oko pandemije pa zvezda ode u Euroligu! Jel tako gosn. GRUJIN to bi pošteno!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ciganska ujdurma ,sve vise se Cigani forsiraju
      Sramota SRBIJE ,COVICEVA PRCIJA gura dva kluba u istu LIGU. Samo STRAZBURG

      0
      0
      Odgovori
  2. Jbg. ko bi tada znao, da ce na krayu ‘sezone’ (biti) ‘ linca’ za Grobara i KKP, i da ce Grobari da se ‘drznu’ i skan*dirau yu disto nas unistava na svim nivoima (kompletno SDP) uprkos neverovatnom zalaganju marLiya da to ne cine, ni po cenu..iskljucenja iz svih (van)’sportskih aktivnosti’ KKP..??!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • pre 12-13 sezona stara zvezda je ipala iz aba lige i bila je vracena iste imala je skor 1-25 ili 2-24 dugovali prodali grb i ugasili se ionda nova zveda se stvori bez dugova takodje unistavanje vk i hk klubova partizana

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter