0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

NOVI ČUVAR MREŽE SLETEO NA ‘KROV’: Bivši golman Zvezde je novi član Voždovca! (FOTO)

Objavljeno: 09.06.22 u 18:51

Zmajevi sklapaju tim za narednu sezonu!

Posle prve akvizicije u napadu, vreme je za odbranu, konkurenciju na golu Zmajeva pojačao je mladi Andrija Katić.

Perspektivni golman, rodom iz Trstenika, takmičarsku karijeru započeo je u Jagodini.

Put ga je preko Brodarca odveo do Crvene zvezde da bi potom upisao i nastupe u ekipama IMT-a i Budućnosti iz Dobanovaca kao pozajmljeni čuvar mreže.

FOTO: FK Voždovac

U karijeri je upisao i nekoliko nastupa za više omladinskih selekcija Srbije.

Dvadesetogodišnji Katić potpis je stavio na tri godine, čime je Voždovac nastavio tradiciju dovođenja talentovanih golmana koji pod vođstvom Predraga Miljkovića stasaju u pouzdane ”jedinice” na golu.

-Fudbalski klub Voždovac postao je poznat po pronalasku i ulaganju u talentovane golmane koji na osnovu rada kod nas i rezultata koje postužu odlaze direktno u najbolje evropske klubove, neki čak i do A reprezentacije. Marko Ilić najbolji je primer za to. Od Andrije očekujemo maksimalan trud i posvećenost koji će u ovakvom klubu koji ima strpljenja i vere u mlade igrače, moći da mu pruži adekvatnu nadogadnju za stasavanje koje seniorski fudbal zahteva –  jasan je prvi operativac Zmajeva, gospodin Miloš Mirković

Mladi čuvar mreže ne krije uzbuđenje zbog dolaska u redove Voždovca.

-Jako sam srećan što sam u klubu sa ofanzivnim stilom fudbala, jedva čekam da počnu pripreme! Konkurencija je sjajna, trener golmana je izuzetan i vrednim radom očekujem da dođem u priliku da branim – istakao je Katić.

 

 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter