0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

NEVREME NAPRAVILO HAOS NA ZLATIBORU: Vetar uništio studio kraj terena, trener Dinama morao da spašava voditeljku (VIDEO)

Objavljeno: 09.06.22 u 09:21

Vremenski uslovi napravili su velike probleme u realizaciji turnira koji se održava na Zlatiboru.

Neretko fudbalske mečeve mogu da obeleže loši vremenski uslovi i tako dodatno otežaju rad svima na terenu, ali su sada pokvarili planove i onima koji rade kraj terena. Naime, neugodnoa situacija zadesila je novinarku ‘Sport kluba’ Maju Todić, koja je izveštavala sa turnira Kup prijateljstva, na kom se nadmeći mladi timovi iz regiona.

Toko loših vremenskih uslova u sredu na ovoj planini, tokom intervjua koji je ona radila sa trenerom zagrebačkog Dinama Ivanom Senzenom, počeo je da duva veoma jak vetar, koji je bio toliko snažan, da je podigao čitavu konstrukciju improvizovanog studija.

Poleteli su i sto, i stoila, a odmah je reagovaao kormilar kluba sa ‘Maksimira’, koji je džentlmenski zaštitio novinarku, a srećom se sve brzo završilo i bez posledica po njih dvoje.

Kako je sve izgledalo, možete videti:

(VIDEO:YouTube/Sport Klub)

Evo i kako je to izgledalo iz drugog ugla:


(VIDEO:YouTube/Sport Klub)

A ovo su posledice nevremena, zbog kog su neki mečevi morali da budu odloženi:


(VIDEO:YouTube/Sport Klub)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter