0
Košarka

head coach Aleksandar Dzikic Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

MOŽE SLOBODNO DA SPAKUJE KOFERE: Džikić juče osvojio titulu, ali nije ispunio ciljeve Budućnosti – na pomolu rastanak?!

Objavljeno: 09.06.22 u 12:14

Vreme je za rastanak.

Uspela je Budućnost da osvoji košarkaško prvenstvo u Crnoj Gori, ali kako stoje stvari u narednu sezonu će ući bez trenera Aleksandra Džikića.

Bez obzira na osvajanje šampionske titule, ‘Vijesti’ prenose da Aleksandar Džikić nije ispunio ciljeve kluba, te da je rastanak potpuno realna opcija.

– Javna je tajna da je izgubio i autoritet nad nekim igračima, zbog čega je novi rastanak neminovnost – prenose „Vijesti“ i takođe navode da se Džikić nije ni pojavio na jučerašnjoj konferenciji za medije.

Džikić je sa ekipom iz Podgorice osvojio ABA ligu u sezoni 2017/2018.

– Da je Džikićevo vreme prošlo, govori i činjenica da se nakon pobede nad Mornarom uputio u svlačionicu, ne čekajući pobjedničku ceremoniju. To mu nije prvi put, ali ni pola sata nakon utakmice nije želeo da izađe pred novinare, već je preko portparola kluba poručio da neće davati nikakve izjave ni oko finala, ni oko cele sezone – prenose „Vijesti.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter