1
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2019-2020 Partizan v Crvena Zvezda Zvezdan Terzic (L) and Mitar Mrkela Beograd, 22.09.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SVE JE JASNO ‘KAO DAN’: Čavrićev potencijalni dolazak u Zvezdu dobio epilog!

Objavljeno: 08.06.22 u 22:43

Nakon Ranđelovićog transfera, propao je još jedan!

Crvena zvezda po svaku cenu želi da pojača određene pozicije u timu, a poseban akcenat je stavljen na desno krilo. Prva želja bio je Lazar Ranđelović, ali se Zvezda i Olimpijakos nisu dogovorili oko visine obeštećenja, da bi sada propao posao sa Aleksandrom Čavrićem, koji kako Telegraf prenosi nije uspeo da dogovori lične uslove sa Zvezdanom Terzićem.

Prethodnih dana se pojavila priča, da će Zvezda u svoje redove sada pokušati da dovede Bukarija, krilnog fudbalera Genta, koji je prošle sezone bio deo Nanta kao pozajmljeni igrač.

Zanimljiv prelazni rok je u toku, vremena je manje nego obično, jer sezona kreće nikad ranije.

0
0

1 Komentara

  1. Da li ce taj lopov, lažov, prevarant , ikada prodati nekog igrača. Dosta sa pozajmicama, probama sa kojih im vracaju “ biSere“ a ovaj mučni narod sve to iživljavanje PLACA ….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter