4
Košarka

FOTO: Starsport

ŠTA SE DEŠAVA U PARTIZANU: Isplivale nove informacije – Nema treninga nakon poraza od Zvezde!?

Objavljeno: 08.06.22 u 20:50

Definitivno ‘dižu ruke’ od KLS-a!?

Ovih dana kruži informacija da se Partizan neće takmičiti u Košarkaškoj ligi Srbije, jer nije zadovoljan određenim pravilima. Klub još uvek nije zvanično potvrdio tu informaciju, ali se njihov predsednik Ostoja Mijailović u više navrata žalio. Kako saznaje Sport Klub košarkaši beogradskih ‘crno-belih’ od poraza protiv Crvene zvezde nisu imali ni jedan jedini trening.

Ovakav razvoj situacije i činjenica da nisu trenirali, mogao bi da znači definitivno odustajanje Partizana od KLS-a. Prema rasporedu Crvena zvezda bi u polufinalu trebala da ide na Megu, dok bi se ekipa Partizana sastala sa FMP-om.

0
0

4 Komentara

  1. „STA SE DESAVA….???!!!!“..a sta mislite da se desava..?!!…verovatno najtrofejniji EVROPSKI TRENER SVIH VREMENA ne vidi smisao igranja kosarke POD „OVAKVIM OKOLNOSTIMA“,tj. UCENAMA I PRITISCIMA..poput onog da ce u ‘utorak biti obelodanjeni dugovi itd itd oba kk…I DANAS JE SREDA, A NISTA OD STRANE or“qana NIJE OBJAVLJENO, sto samo potvrdjuje da je pred finalnu tekmu KKP-UCE***NJEN i DA NIJE SMEO DA poBEDI…!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • dečko kada se probudis i vidis da je svanuo novi dan a ti na podu – zapitaj se koliko dugujete , a koliko vam je dato
      finalnu utakmicu – drugo poluvreme igrate bez pritiska i USR…. ste motku i onda ucenjeni
      eto vama najtrofejniji trener , najbolji igrači , a seljaci sa malog kališa kresnuše vas opet i to bez publike a protiv vas i sudija
      sramota za najtrofejnijeg trenera

      0
      0
      Odgovori
    • Za priču ti faĺe argumenti. Pokušava se naći oprravdanjnje zarezultatski vrlo neuspešnu sezonu i pored uloženog državnog novca.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter