0
Evropske lige

Filippo Falco Fudbal-Champions League-Second qualifying round, 2nd leg Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Kairat Almaty Beograd, 28.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

POVRATAK NA ‘ČIZMU’: Falko pakuje kofere i napušta Beograd – evo koji klub želi italijanskog fudbalera!

Objavljeno: 08.06.22 u 14:52

Sada je gotovo izvesno da će Filipo Falko napustiti Marakanu.

Euforija je na ‘Marakani’ bila velika kada je stigao Filipo Falko. Bio je najavljivan kao veliko pojačanje, a s ozbirom da je plaćen 1,2 miliona evra, od njega se očekivalo mnogo, što je i potpuno logično.

Ipak, ispostavilo se da je Falko veliki ‘promašaj’, pošto nikako nije uspevao da se uklopi u sistem aktuelnom šampiona Srbije. Sada, italijanski fudbaler se nalazi na izlaznim vratima najvećeg stadiona u Srbiji.

Prema najnovijim informacijama sa ‘čizme’, Falko bi mogao da se vrati u Italiju. Naime, on je velika želja Fabija Liveranija, trenera koji će uskoro biti predstavljen u Kaljariju. Takođe, vredi pomenuti da su Falko i Fabijo već sarađivali u Lećeu.


Strateg crveno-belih Dejan Stanković pružao je šansu 30-godišnjem igraču, ali bivši fudbaler Lećea nije uspeo da opravda očekivanja svog trenera, kao i svih ostalih u klubu. Falko je u crveno-belom dresu odigrao 36 utakmica, i postigao šest golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter