7
Košarka

FOTO: Starsport

OVAJ POTEZ UKAZUJE SAMO NA JEDNO: Partizan neće igrati plej-of Košarkaške lige Srbije?

Objavljeno: 08.06.22 u 18:50

Rok za prijavu igrača ističe u četvrtak!

Na sastanku učesnika plej-ofa Košarkaške lige Srbije nije se pojavio niko od predstavnika Partizana. Ovaj potez ukazuje na mogućnost potvrde ranijih izjava čelnika crno-belih da neće učestvovati u plej-ofu.

Nema sumnje da bi ovakav splet okolnosti stvorio novi skandal u srpskoj košarci i sportu. Već sutra tokom dana biće poznat razvoj situacije, jer tada ističe rok za prijavu igrača koji će se boriti da donesu titulu svojim klubovima.

Postavlja se veliko pitanje da li iz redova crno-belih trenutno samo blefiraju, ili su zaista spremni da povuku ekipu i odustanu od učešća u elitnom srpskom takmičenju. Ovakav postupak, sasvim jasno, sa sobom nosi veliku odgovornost za moguće posledice.

0
0

7 Komentara

  1. ..da li postoji jos ‘neko’, da smatra, tj. da ‘misli’ kako je pred. KKP marLi „SAMOSTALAN“ u donosenju ‘odluka’ vezanih za kosarkaski klub (PARTIZAN) na cijem je celu (bar javno, a u stvari.)..??!!!!
    ZOC JE INSTITUCIJA EU KOSARKE (nasu Srpsku je svetl. god. prevazisao..) i sada su (sluge zla) u velikommm problemu kako da ga odstrane ili osujete njegov i nas (GROBARSKI) cilj-POVRATAK KKP NA CELO SRPSKE KOSARKE=ZAUVEKKK!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ne lupaj bre neznalica,tvoj trener zakopao gazdu Panatinaikosa,oterao ga u dugove,gazdu fenera…on tako i osvaja Evrolige,dovede sve i posle glumi trenera…tako je i sad od vucica su dobili 8 milona e,ali ih covic zajebao…placa igrače nenormalno i sebi normalno 1.5 miliona e po sezoni…dok i vas ne zakatanči i ćao…zivi bili pa videli

      0
      0
      Odgovori
      • Ti si iz zastupnik predsednika ili upravi zvezde,!!!!Toliko lupas da i sam verujes u ovo sto si napisao !!!!Zbog takvih sto lupaju i jeste ovako ,das sebi za pravo da nekog omalovazavas,zato sto je najbolji,pa tako mozes da pricas i za Novaka,Real i ostale institucije koje imaju neku istoriju !!!

        0
        0
        Odgovori
  2. Da li vi smatrate, da treba da igra, pa da neko nastrada,, Pa da se neko iživljava, pa da neko leči svoje bolesne frustracije,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter