0
Evropske lige

FOTO: FK Spartak ŽK

OFICIJALNO: Ilić doveo srpskog igrača!

Objavljeno: 08.06.22 u 11:56

Najavljeno – završeno.

Dosadašnji ofanzivac Spartaka iz Subotice Lazar Tufegdžić novi je član CSKA iz Sofije. Ugovor je potpisan, a srpski fudbaler predstavljen na zvaničnoj strani bugarskih „armejaca“.

Tufegdžić je zadužio opremu novog kluba i postao ujedno prvo pojačanje koje je stiglo u CSKA posle novog trenera – Saše Ilića.

Spartak nije loše prošao u ovom transferu, na njegov račun će se sliti 500.000 evra, a imaće pravo i na 20 odsto od naredne Tufegdžićeve prodaje. Tako su Subotičani nastavili trend da maltene u svakom letnjem prelaznom roku prodaju po jednog igrača u inostranstvo. Minulih godina imali su transfere Mihaila Ivančevića u Odenze, Dejana Kerkeza u Maritimo, Mileta Savkovića u Jageloniju, Voja Ubiparipa u Leh, Nemanje Tekijaškog u Termalicu…

Lazar Tufegdžić je u poslednje dve sezone skrenuo pažnju na sebe vrlo dobrim igrama u Superligi. Pominjalo se da je za njega zainteresovan čak i Galatasaraj.

U poslednjoj sezoni ofanzivac Plavih golubova, u inače očajnoj takmičarskoj godini subotičkog kluba, imao učinak od osam golova i pet asistencija na 31 odigranoj utakmici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter