3
Domaći fudbal

Fudbal-Kup Srbije-Polufinale-Semi-Finals-Season 2021/2022 Partizan v Vojvodina Beograd, 11.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Partizan pronašao novog trenera – sve je dogovoreno, promocija sutra u Humskoj!

Objavljeno: 08.06.22 u 15:54

Pred njim je vrlo težak zadatak.

Nakon neosvojene šampionske titule, usledio je poraz u Kupu Srbije od Crvene zvezde, što je dodatno nateralo Aleksandra Stanojevića da podnese ostavku sa mesta trenera FK Partizan.

Od tada, crno-beli su u potrazi za novim stručnjakom, pominjala su se razna imena, a ove srede doneta je odluka da novi strateg ‘parnog valjka’ bude Ilija Stolica.

Fudbal Soccer Fudbalska Reprezentacija Srbije U21
Kvalifikacije za U21 EURO 2021 Hungary & Slovenia
Srbija U21 v Poljska U21
head coach Ilija Stolica
Gornji Milanovac, 09.10.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Dve strane su se dogovorile danas, a sjajni stručnjak će sa Partizanom potpisati dvogodišnji ugovor. Promocija novog šefa stručnog štaba FK Partizan zakazana je za četvrtak u 15 časova u press sali stadiona u Humskoj.

Podsetimo, Partizan iza sebe ima jako neuspešnu sezonu. Crno-beli nisu uspeli da osvoje šampionsku titulu, kao ni Kup Srbije, dok su u Ligi konferencija stigli do osmine finala, gde su zaustavljeni od Fejenorda.

Ilija Stolica je kao trener radio u Voždovcu, Vojvodini, Olimpiji iz Ljubljane, a takođe je bio i selektor omladinske reprezentacije Srbije (U21).

0
0

3 Komentara

  1. Cilj je ostvaren, jedna partija, jedan predsednik, jedan klub, Pa ovo je ostvarenje najmokrijih snova,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter