0
Košarka

Kosarka Beobasket 20 godina from left Mirza Teletovic Pero Antic and Nikola Pekovic Beograd, 28.06.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

HAOS U REGIONALNOJ KOŠARCI, LEGENDA ODLAZI IZ SAVEZA: Ne mogu sam protiv svih, ruke su mi bile vezane!

Objavljeno: 08.06.22 u 13:57

Delovalo je da radi odličan posao.

Legendarni bosanskohercegovački košarkaš Mirza Teletović, odlučio je da podnese ostavku na mesto predsednika KS te države. Ogromna razmimoilaženja sa saradnicima, očigledno su presudila da Teletović donese ovu odluku, a on je u svojoj oproštajnoj poruci otkrio sve detalje.

Zbog nemogućnosti upravljanja i vođenja saveza, podnosim ostavku na sve funkcije u KSBIH.

U životu sam naučio da se sve situacije mogu rešiti kada postoji volja i zelja za dogovorom, za kompromisom, ali kada se nađete u situaciji da ne možeš biti sam protiv svih, odnosno da su ti vezane ruke u donosenju odluka, onda je jedino logično podneti ostavku, počeo je Teletović.

Kosarka
Beobasket 20 godina
Mirza Teletovic
Beograd, 28.06.2015.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Potom je istakao da je ponosan na svoj angažman, jer su urađene mnoge stvari, koje su potkrepljene odličnim rezultatima, ali da je došlo vreme da se stavi tačka.

Ponosan sam na svoj angažman u KS BiH, jer smo uradili mnogo stvari da poboljšamo uslove za sve naše selekcije, što je na kraju rezultirali sjajnim rezultatima, ali došlo je vreme da se stavi “tacka na i”, jer kao čovek, pre svega, a tek onda sportista, ne želim biti deo nečega gde se obećano ne moze ili ne želi ispuniti, napisao je Mirza Teletović.

Podsećamo, ranije je mesto selektora Bosne i Hercegovine napustio Vedran Bosnić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter