3
Domaći fudbal

Fudbal Finale Kup Srbije Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Partizan Sasa Ilic (C) Bojan Ostojic (L) Nemanja Miletic Zoran Tosic Zlatan Sehovic Goran Zakaric Lazar Pavlovic Nemanja Nikolic Filip Stevanovic Milan Smiljanic Slobodan Urosevic Strahinja Pavlovic Beograd, 23.05.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘BOMBA’ U HUMSKOJ: Novi ‘povratnik’ u ‘crno-beli’ dres – Prvo pojačanje Ilije Stolice!

Objavljeno: 08.06.22 u 21:59

Vraća se!

Partizan je u prethodnih nekoliko godina doveo nekolicinu svojih bivših fudbalera, ali je nekako trend bio da to uvek budu nešto iskusniji fudbaleri. Ipak, prvo pojačanje novopridošlog trenera – Ilije Stolice mogao bi da bude nekadašnji član ‘Parnog valjka’ koji ima svega 21 godinu, a reč je o Zlatanu Šehoviću.

Fudbal Super League Season 2019-2020
Partizan v Vozdovac
Aleksandar Stanisavljevic (C) Strahinja Pavlovic (L) and Zlatan Sehovic
Beograd, 06.10.2019.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

On je ponikao u omladinskoj školi Partizana, tako što je prošao apsolutno sve mlađe kategorije sve do prvog tima. Na zimu 2020. godine kao slobodan igrač otišao je u Izrael – gde i sada nastupa za Makabi Netanju.

Pojavila se informacija da će upravo on biti prvo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku. Za prvi tim ‘crno-belih’ odigrao je 14 utakmica u karijeri.

0
0

3 Komentara

  1. Ne zna se šta je gore.Da li naslov ili pojačanje?Kakve bombe kakvi bakrači! Jeste li vi normalni?Auuuu..brate svi ćemo izginuti od ovih bombaša..Ali sreća da ih bacaju Iliev i Vučela pa to neće eksplodirati nikada.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter