0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOŽDOVAC BRZO REAGOVAO NAKON ODLASKA LINTE: Novi trener Zmajeva dobro poznato ime!

Objavljeno: 07.06.22 u 21:31

Kreću u nove izazove.

Odlazak Aleksandra Linte iz Voždovca, iznenadio je ne samo navijače, nego i upravu Zmajeva, koji su ipak brzo reagovali i pronašli zamenu. Naime, prema saznanjima MaxBet Sporta, novi šef struke Voždovca postaće Nebojša Jandrić koji je protekle sezone predvodio Inđiju.

On je već duže vreme bio kandidat za trenera Kolubare iz Lazarevca, ali je sada već izvesno da će od naredne sezone predvoditi Voždovac. Pored angažmana u Inđiji, Jandrić je bio i u stručnom štabu Ujpešta, a imao je i više nego odličnu epizodu u IMT-u, gde je pored dobrih rezultata dao odličnu šansu mladim igračima.

Podsećamo, Linta je u ponedeljak odlučio da prihvati ponudu Radnika iz Surdulice, koja je, kako se kasnije ispostavilo, finansijski znatno bolja. Radnik se rastao sa Dušanom Đorđevićem, a odlazak Linte iz Voždovca iznenadio je i Miloša Mirkovića, direktora Zmajeva.

Posle veoma uspešne sezone sa Lintom na čelu, jasno je da smo imali želju da nastavimo saradnju i sa više ulaganja pokušamo da nadmašimo dosadašnje rezultate. Ipak, ono što smo ponudili pokazalo se kao nedovoljno za njega u odnosu na finansijsku ponudu Radnika Surdulice. Iznenađeni smo ovakvom odlukom, ali u fudbalu nema mesta tugovanju za bilo kim. Kao i uvek, u životu, svi mi donosimo odluke za koje smatramo da nam donose boljitak u životu. Ukoliko je Linta odabrao takav put, još jednom želimo sve najbolje. Nećemo dozvoliti da sve to poremeti naše planove, ekipa se sutra okuplja kao što je bilo i dogovoreno, a treninge će privremeno voditi treneri iz omladinske škole. U narednim danima pronaći ćemo, siguran sam, dobro rešenje i novu sezonu dočekati spremno uz novog šefa struke, istakao je Mirković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter