0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

SPREMA SE VELIKI POVRATAK U PRIMERU: Di Marija na korak od novog angažmana u Španiji, Italija rezervna opcija

Objavljeno: 07.06.22 u 09:24

Uskoro bi sve trebalo da bude rešeno.

Anhel di Marija, argentinski fudblaer, uskoro bi trebalo da postane fudbaler Barselone, mada ukoliko se to ne dogodi, postoji i rezervne opcija u vidu odlaska u Juventus, o kojoj bruje španski mediji.

Di Marija ima važeći ugovor sa Pari Sen Žermenom do kraja juna, posle čega će napustiti ‘Park prinčeva’. Italijanski mediji su ranije doneli vest o dogovoru sa Juventusom, te da je ovaj fudbaler pronašao zajednički jezik sa klubom iz Torina oko nastavka saradnje.

Sa druge strane, mnogo glasnije se govori o želji Barselone da ga dovede. Katalonski klub je preduzeo određene, vrlo konrektne korake, ali će realizacija posla u dobroj meri zavisiti i od Osmana Dembelea, odnosno da li će on ostati u klubu, ili napustii Nou Kamp.

Da podsetimo, Argentinac je već igrao u španskom prvenstvu, pošto je od 2010. do 2014. nastupao za Real. On je sa madridskim klubom osvojio šest trofeja, a pre nego što je pojačao PSŽ jednu sezonu je proveo u Mančester junajtedu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter