0
Evropske lige

(190915) -- LEIPZIG, Sept. 15, 2019 (Xinhua) -- Robert Lewandowski (L) of Bayern Munich greets the fans after the Bundesliga soccer match between Leipzig and Bayern Munich in Leipzig, Germany, on Sept. 14, 2019. (Photo by Michael Taeger/Xinhua)

NE ODUSTAJE OD SVOJE NAMERE: Levandovski želi da što pre napusti Bajern – ‘Nešto je umrlo u meni!’

Objavljeno: 07.06.22 u 18:50

Izgleda da jedva čeka da promeni sredinu.

Čelnici Bajerna iz Minhena trenutno prolaze kroz nimalo prijatan period, pošto im iz kluba odlazi najbolji fudbaler – Robert Levandovski.

Nadali su se Bavarci da će poljski golgeter promeniti svoju odluku i ostati na ‘Alijanz areni’, međutim to se neće desiti, pa sada svim silama rade na dovođenju Sadia Manea.

Levandovski ne odustaje od svoje namere da promeni sredinu, što je ponovo potvrdio:

– Samo želim da napustim Bajern. Lojalnost i poštovanje je bitnije od posla. Najbolji put jeste da nađemo zajedničko rešenje. Nešto je umrlo u meni, želim da napustim Bajern radi više emocija u mom životu – rekao je klasni napadač i potom dodao:

– Niti jednu ponudu nisam ni razmatrao, osim one od Barselone. Već sam počeo da pričam španski. Imam i kuću u Španiji. Želim da napustim Bajern, to je jasno – izjavio je Poljak za OnetSport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter