0
Ostali sportovi

BELGRADE, SERBIA - JANUARY 25:Kiril Lazarov (L) jumps to score past Nikola Manojlovic (R) of Serbia during the Men's European Handball Championship 2012 second round group one, match between serbia v Macedonia at Arena Hall on January 25, 2012 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com ©)

NAJBOLJI STRELAC U ISTORIJI LIGE ŠAMPIONA ODLUČIO DA ZAVRŠI KARIJERU: Odluka je bila teška – odlazim uzdignute glave!

Objavljeno: 07.06.22 u 23:15

Doneo je konačnu odluku.

Makedonski rukometaš i jedan od najboljih u istoriji Kiril Lazarov, odlučio je da završi svoju igračku karijeru, po isteku ugovora sa Nantom. Sada već 42-godišnjak, u francuski klub je stigao 2017. godine, a tokom svoje bogate karijere nastupao je za 9 različitih ekipa.

Poštovani, moje dugo i prelepo putovanje došlo je do samog kraja. Odluku je bilo teško doneti, ali bila je očekivana. Teška, zato što volim ono što radim, srcem, s mnogo strasti i entuzijazma. Odlazim ponosno uzdignute glave znajući da sam igrao za klubove institucije kakvi su Zagreb, Vešprem, Siudad Real, Barcelona, Nant. Završetak igračke karijere je samo jedan kratak oproštaj od rukometa. Moj novi izazov je trenerski poziv i verujem da ćemo se i tu zajedno radovati, tugovati i postavljati nove granice. Moj moto koji će me voditi biće “Uvek na pobedu”, pisalo je u oproštajnom pismu.

Podsećamo, Lazarov je i najbolji strelac u istoriji Lige šampiona sa 1306 pogodaka. Takođe, na SP u Hrvatskoj 2009. godine, Lazarov je takođe oborio rekord po ukupnom broju golova, postigavši 92.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter