0
Evropske lige

Head coach Dejan Stankovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Crvena Zvezda Beograd, 19.09.2021. foto: Starsport.rs ©

‘MURINJO ŽELI LJUDE SA MUD**A’: Stanković lepim rečima govorio o Nemanji Matiću, pa rekao zbog čega je Portugalac želeo baš njega!

Objavljeno: 07.06.22 u 15:52

Trener crveno-belih otvoreno o Nemanji Matiću.

Aktuelni trener Crvene zvezde, i proslavljeni srpski fudbaler Dejan Stanković govorio je o Žozeu Murinju, i otkrio zbog čega je portugalski stručnjak želeo da u Romu dovede Nemanju Matića.

Stanković i Murinjo se odlično poznaju, s obzirom da su sarađivali u Interu, a sada će Portugalac ponovo raditi i sa Nemanjom Matićem, i to po treći put.

Murinjo želi Matića jer on ima dva fundamentalna kvaliteta: pouzdanost i lojalnost. To znači da može da mu se veruje i na terenu i u svlačionici, da je ozbiljna ličnost, sa pravim vrednostima. Žoze vrlo dobor zna da je Nemanja ratnik. A takve on voli“ – izjavio je Stanković za „Gazetu delo Sport“.

Trener crveno-belih pohvalio je Nemanju Matića.

Prvi pas da pokrene manevar, brz je kada treba krenuti po drugu loptu, ima dobru glavu. Zahvaljujući fizici, odlično štiti odbranu. Priznajem, baš me zanima kako će da se snađe u italijanskom fudbalu, iako ne sumnjam da će dobro proći.

Veruje Stanković da će se Matić lepo uklopiti u novoj sredini.

– Lojalnost, ponos štaviše. Ničega se ne plašimo. Mi Srbi u šali sebe nazivamo ‘ciganima’, jer bismo sve učinili za pobedu. Žoze obožava takve fudbalere. On želi ljude sa mu***a. Oni mogu da te odvedu na viši nivo. Matić je takav. Nije bitno da li si igrao dobro ili loše, to se zaboravlja, rezultat ostaje. Naravno, kada igraš dobro to ti pomaže da pobediš, ali… Sad kad sam trener svesniji sam određenih dinamika – ističe Stanković.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter