0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

LIGA NACIJA: Nemačka i Engleska podelile bodove, 6 golova Turske u litvanskoj mreži! (VIDEO)

Objavljeno: 07.06.22 u 22:48

Odigrano je šest susreta u tri različite grupe.

Utakmice fudbalske Lige nacija i večeras su se igrale, a meč večeri između Nemačke i Engleske završen je nerešenim rezultatom 1:1. Pogodak za vođstvo domaćih, postigao je Hofman u 50. minutu. Fudbaler Borusije iz Menhengladbaha je nakon odlične asistencije Džošua Kimiha, imao lak posao. Izjednačenje gostima, doneo je Kejn sa bele tačke i to u 90. minutu.

Takođe u ovoj grupi, snage su odmerili i Italija i Mađarska na stadionu u Čezeni. Taj susret pripao je domaćima rezultatom 2:1, a strelci su bili Barela u 30. i Pelegrini u 45. za Italiju, dok je jedini pogodak za goste bio autogol fudbalera Rome, Đanluke Mančinija.

Što se tiče selekcija sa Balkana, Crna Gora je poražena od Finske sa 0:2, dok meč Bosne i Hercegovine i Rumunije još traje. Rezultat je 1:0 od 68. minuta i pogotka Pljevljaka.

Najviše pogodaka videli smo u susretu grupe C između Litvanije i Turske. Gostujuća selekcija je slavila sa čak 0:6, dok su se u strelce upisali Sinik i Dursun po 2 puta, kao i Akgun i Dervisoglu.

LIGA NACIJA REZULTATI:

A:

Italija – Mađarska 2:1
Nemačka – Engleska 1:1

B:

Finska – Crna Gora 2:0
Bosna i Hercegovina – Rumunija 1:0 – u toku

C:

Farska Ostrva – Luksemburg 0:1
Litvanija – Turska 0:6

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter