0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

‘ZMAJEVI’ SU DANAS PONOVO POLETELI: Linta je sinoć napustio Voždovac, a danas je ‘prozivku’ obavio ovaj čovek!

Objavljeno: 06.06.22 u 15:50

Fudbaleri Voždovca odradili su danas prvi trening na Krovu čime su pripreme za novu sezonu zvanično počele!

Po odlasku Aleksandra Linte prozivku je obavio koordinator takmičarski selekcija omladinske škole FK Voždovac, trener sa internacionalnim iskustvom, gospodin Ivan Kurtušić, uz asistenciju kolega takođe iz omladinskog pogona.

Pored igrača koji su izneli najveći teret u prethodnoj sezoni, priliku da se dokažu imaće i momci koji su bili na kaljenju u drugim klubovima, kao i najperspektivniji igrači iz mlađih seleckija.

Okupljanje zakazano za 10 časova otvorio je sastankom prvi čovek kluba, gospodin Miloš Mirković.

Želim vam mnogo sreće, uspeha i pre svega zdravlja u novoj sezoni! Posebno bih se zahvalio igračima za sve učinjeno u prošloj sezoni. Pristup, ponašanje i odnos prema klubu su bili u skladu sa onim što Voždovac predstavlja u srpskom fudbalu. Pored toga, čestitao bih vam na hrabrosti u drugom delu sezone, posebno u utakmici sa Lučanima kada ste pokazali da možete biti najbolji kada je najpotrebnije. Treneri i zaposleni u klubu imaju svoju važnu ulogu u vašem rezultatu, ali vi ste ti koji ste pokazali pravo lice i za mene ste se Evropa.”

O ambicijama za novu sezonu prvi operativac kluba istakao je najvažnije.

”Voždovac se nikada nije zaletao sa velikim obećanjima niti je previše govorio o mogućnostima van terena, koliko kroz igru. Tako će biti i ove sezone bez obzira ko bude bio trener. Ovde se zato što ste najbolji i od početka priprema treba samo da se fokusirate da svakoga dana budete bolji i da maksimalno posvećeno obavljate svoj posao.”

Novi šef struke biće poznat u narednih nekoliko dana o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Zmajevi će do 19. juna treninge obavljati na svom stadionu kada će Krov biti zamenjen Zlatiborom, gde se odlazi na drugi i najvažniji deo priprema.

Gospodin Ivan Kurtušić kratko se obratio igračima pred početak treninga sa napomenom da je u fudbalu sve što je bilo juče prošlost, a da visoko podignuta lestvica tek treba da se opravda.

Ekipu su do sada napustili Alen Mašović, Filip Stanisavljević i Justas Lasickas, dok će se o transferima detaljnije govoriti po dolasku novog šefa struke Zmajeva.

Priključak reprezentativaca u ekipu očekuje se posle utakmice koju igra selekcija Srbije do 21 godine na Farskim Ostrvima, odnosno A tim Crne Gore u Ligi nacija.a

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter