2
AdmiralBet ABA Liga

Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 3.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SVE JE SPREMNO ZA MEČ ODLUKE: Evo gde možete da gledate majstoricu Zvezde i Partizana

Objavljeno: 06.06.22 u 08:53

Došlo je vreme za duel odluke.

ABA liga će večeras dobiti prvaka, a ostaje da se vidi da li će pehar ostati u vlasništvu Crvene zvezde ili će se presiliti u vitrine Partizana.

Rezultat u finalnoj seriji je 2-2, nakon što su oba tima odbranila svoj teren. Crvena zvezda je prva došla do dve pobede pred svojom publikom, a onda je imala isto toliko meč lopti koje nije iskoristila, da bi usledio tesan trijumf Partizana u trećem i ubedljiv u četvrtom meču.

Zato je red došao na petu utakmicu koja će dati ime šampiona, a onda u dvoran ‘Aleksandar Nikolić’ počinje u 20 sati i domaćin je Crvena zvezda. Prenos meča odluke je obezbeđen na kanalu Arena Sport Premium 1.

Podsetimo, sudije na ovoj utakmici biće Saša Pukl iz Slovenije, Tomislav Hordov iz Hrvatske i Miloš Koljenšić iz Crne Gore.

0
0

2 Komentara

  1. Partizanu ispraznili više od pola tribine, a crvenoj z ce biti tek neznatno, tj bice puno “ ludih“ navijača. Uz njih i sudiju Pukla , Partizan nema nikakvu šansu da pobedi cz

    0
    0
    Odgovori
    • Možda je došlo vreme da navijamo fer i neka pobedi bolji, kao što kaže trener Partizana. Čemu pretnje pojedinim igračima Partizana, kao da se vodi rat . Igra se odlučujuća utakmica ABA lige u košarci. Treba da smo ponosni što su akteri naša dva KK-a. Uživajmo večeras.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter