1
Boks

FOTO: HOTSPORT

SJAJNA ATMOSFERA NA PROSLAVI ISTORIJSKOG USPEHA SRPSKOG BOKSA: Prijatna večera i aplauz za šampione! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 06.06.22 u 21:56

Održana je svečana večera.

Bokserska reprezentacija Srbije je ostvarila odličan rezultat na proteklom EP za seniore u Jerevanu, gde je osvojila 2 zlatne medalje. Povodom toga BSS je organizovao svečanu večeru u odmaralištu Radojka Lazić na Avali.

Srpski boks u poslednje vreme beleži sjajne rezultate, a na večeri su bili prisutni svi članovi iz naše ženske, kao i muške bokserske reprezentacije zajedno sa svojim trenerima, ali i brojne bokserske legende i prijatelji Saveza.

FOTO: HOTSPORT

Na početku večeri predsednik BSS Nenad Borovčanin pozdravio je sve prisutne:

Pre svega da vas pozdravim, da vam se zahvalim što ste došli i da se osvrnem na sve ovo što smo do sada zajedno radili. Boks nikad ne bi ni postojao ni opstao da nije trenera, entuzijasta, kao i roditelja sve dece koja treniraju. Često puta bokseri kad uđu u salu, a to je put u jednom pravcu, mnogima je otvorio vrata i otvorio im puteve u životu da postanu bolji ljudi što jeste smisao našeg sporta.

Kao iznenađenje za naše boksere muzičari su odsvirali i par ruskih pesama i tako pozdravili naše šampione Mirončikova i Agejeva!

VIDEO: Hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter