1
Fudbal

Serbia's Aleksandar Mitrovic Srbija v Slovenia - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 05.06.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PROBLEMI ZA PIKSIJA: Bez Mitrovića na gostovanje, razlog ‘suspenzija’

Objavljeno: 06.06.22 u 09:55

Pred ‘orlovima’ su novi važni izazovi u sklopu Lige nacija.

Nakon pobeda nad Slovenijom (4:1) u Beogradu, Srbiju čeka utakmica protiv Švedske, koja je na programu u četvrtak od 20 sati i 45 minuta u Stokholmu. Ipak, za taj duel selektor Dragan Stojković Piksi neće moći da računa na najboljeg golgetera u istoriji naše selekcije, Aleksandra Mitrovića.

Ofanzivac Fulama je zaradio suspenziju, jer je najpre na utakmici protiv Norveške dobio žuti karton, da bi mu se isto dogodilo i sinoć na ‘Marakani’ u duelu protiv Slovenije. Zanimljivo, Mitrović je žuti karton dobio tik pred gol, koji je postigao u 24. minutu za vođstvo Srbije za 1:0, što je bio njegov 45. pogodak u dresu ‘orlova’.

Podsetimo i da je Srbija ovaj ciklus Lige nacija počela bez Dušana Vlahovića, koji je povređen, dok su sada na raspolaganju od klasičnih napadača selektoru Stojkoviću Đorđe Jovanović i Luka Jović, koji je protiv Slovenije postigao gol, te tako prekinuo golgeterski post.

U grupi, u kojoj se takmiče ‘orlova’, posle dva kola je prva Norveška sa šest bodova, Srbija ima tri, a bez učinka su Švedska i Slovenija.

0
0

1 Komentara

  1. Nema ni dalje opravdanja za nepozivanje Kataija!!!!Stojkoviću stisni petlju i priznaj da si pogrešio dok je vrijeme ,sa igrom koju igra repka gdje halfovi vode igru nema velukih rezultata jer ono sinoć je i dalje očajno! I još nešto staviŽivkovića lujevo a Radoljića desno da izvućes iz njih 100% što vrijede ovako igraju ko sapeti konji.Ovo nije igra za S.P.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter